Årsberetning for J2000-01 Håndball

Årsberetninger for Jenter 2000-2001 håndball

 

 

Torsnes IL - Håndball

ÅRSBERETNING 2012

Team 2000 - Jenter 12

ANTALL SPILLERE: 15

 

 

TRENER: Beate Rekaa Nilsen

OPPMANN:   Sidsel Iversby                                               

ØKONOMI/DUGNADSANSVARLIG:  Bjørn Refsahl

 

KORT OPPSUMMERING AV VÅRSESONGEN:

Vi startet opp i januar med trening tirsdag og torsdag i Kongstenhallen hvor vi delte bane med gutter 11. Samtlige jenter var veldig ivrige og stilte på hver eneste trening. Miljøet i laget er fortsatt bra, det er god innsats på kamper og bra oppmøte av engasjerte foreldre både på hjemme- og bortekamper. I mars dro vi til Larvik og deltok på superweekend en helg hvor jentene ble trent av Larvikspillere i tre gode økter. Lørdag kveld var vi på Champions league finale i Larvik arena. Jentene var flaggbærere for Larvik som møtte Buducnost. Etter kampen spiste vi pizza sammen med Larvikspillerne og det ble tatt bilder og skrevet autografer. Dette var en stor opplevelse for jentene så vel som trenerne. I april hadde vi den årlige treningsleiren på klubbhuset med overnatting, trening og masse kos. I pinsehelga deltok vi på Fredrikstad Cup. Med nydelig sommervær og bra spill som resulterte i B-finale ble dette en flott cup-opplevelse.

 

KORT OPPSUMMERING AV HØSTSESONGEN:

Tre jenter sluttet etter vårsesongen, men fire nye begynte på høsten. I september hadde vi en trivelig pizzakveld på Peppes med alle jentene som laget fikk sponset av Torsnes IL for god innsats og godt resultat i Fredrikstad cup. Sesongen startet med en miniturnering i Borgehallen i august. Vi trente to ganger i uka i Kongstenhallen og etter hvert la vi inn en ekstratrening på mandager i gymsalen på skolen med brytetrening. Jentene holder fortsatt god innsats på trening og på kamp, noe som har ført til mange seire i seriespillet. I november var det juleball på klubbhuset for håndballagene G10/12 og J10/12. 

 

TABELLER:

 

 

Tabellen sesongen 2012-13 når det gjenstår 1 seriekamp.

 

ØKONOMI /DUGNADER:

Lagets økonomi er bra. Vi hadde et overskudd på 18606,- dette året og har nå en egenkapital på 31762,- pr. 31.12.2012

Vi har hatt to arrangementer av seriekamper i Borgehallen i tillegg til Loppetassen. Innsamling av mobiltelefoner og kakesalg har også gitt et bra bidrag til lagkassa. Vi fikk også inn et betydelig beløp fra sponsorer i årets kampprogram.

 

UTSTYR:

På høsten fikk jentene et nytt treningssett bestående av vindbreaker, løpetights, refleksvest, lue og vanter sponset av Humlekjær og Ødegaard AS og Refsahl regnskapskontor AS.

 

ANSVARLIG FOR ÅRSBERETNINGEN:

DATO:  27.02.13

NAVN:  Beate Rekaa Nilsen og Sidsel Iversby

www.torsneshandball.no

STØTTESPILLERE TORSNES IL

XL Bygg Knatterudfjellet

Våre baner


Klikk for å se Borgehallen på Fredrikstad Kommune sine nettsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift