Torsnes IL

Sportslig

Sportslig

  Torsnes Idrettslag har følgende aktiviteter:

- Barneidrettsgruppe som trener en gang i uka, med lek i sal. Dette er et veldig populært tiltak som dekker alle barn i barnehagealder, og hvor barn og foreldre er sammen.

- Håndball, håndballsesongen med treninger og kamper varer fra ca. september til april. Det er litt forskjellig på de enkelte lagene om de kjører trening i sommerhalvåret. Vi legger opp til at en skal kunne kombinere det å spille håndball med det å spille fotball.

- Fotball, fotballsesongen med treninger varer fra februar-mars til oktober. Det er litt forskjellig på de enkelte lagene om de kjører trening i november/desember/januar. Vi legger opp til at en skal kunne kombinere det å spille håndball med det å spille fotball.

- Sykling, vi tilbyr helårslisens for de av vår medlemmer som ønsker det. Hvis vi har treningsressurser har vi et treningstilbud på vår, tidlig høst med terrengsykling for barn.

- Trim, idrettslaget har nå trimgrupper som arrangerer ukentlige fotballtreninger i vinterhalvåret, ukentlige innebandytreninger i vinterhalvåret og ukentlige krønch-grupper nesten hele året. I tillegg har idrettslaget et treningsrom med 8 spinningsykler, og apparater for styrketrening!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift