Torsnes samarbeider med FFK, ambassadøravtale

Torsnes IL har blitt med på et samarbeid initiert av FFK, for å sette en felles Fredrikstad-standard på fotballtreningene for barn i alderen 7-12 år.

Torsnes har valgt å inngå et samarbeider med FFK og en del andre lokale klubber om Amabassadørmodellen. I dette opplegget vil fotballtrenererne fra Torsnes i samarbeid med Tor Trondsen fra FFK / Wang Idrettsgymnas planlegge treninger og øvelser for lagene sine.
 
Torsnes IL sin motivasjon for å inngå i dette samarbeidet er at vi tror det kan løfte kvaliteten og trivselen på treningene både for trenerne våre og for spillerne.Vi håper også at dette opplegget kan gjøre det lettere for andre som har en liten fotballtrener i magen å ta utfordringen.
 
Trenergruppa i Torsnes har allerede hatt sitt første møte med Tor Trondsen, og synes dette virker lovende.
 
FFKs sportssjef Joacim Jonsson har tidligere uttalt til F-B.no:
"– Vi håper å kunne utvikle flere spillere lokalt som kan ta skrittet opp til vårt A-lag. Men like viktig i denne sammenhengen er det å styrke aktiviteten ute i de samarbeidende klubbene. At spillere og trenere føler at det er en tråd i den jobben som gjøres vil på sikt styrke fotballen som en viktig aktør i samfunnet, sier Jonsson."

 

STØTTESPILLERE TORSNES IL

XL Bygg Knatterudfjellet

Våre baner


Klikk for å se Borgehallen på Fredrikstad Kommune sine nettsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift