Årsberetning for G2002-03 håndball

Årsberetning for 2012, G2002-03 Håndball er klar

 

ÅRSRAPPORT 2012

Team 2002/2003 har i år bestått av 15 spillere

Hovedtrener: Line Gudevold

Hjelpetrener: Line Kjelsås

Lagleder: Monica Antonsen

 

Stolte gutter som har mottat pokal og T-shirts for god innstas i 11/12 sesongen. Det har kommet til fem gutter etter dette, på det meste telte vi 17, men to av disse har sluttet grunnet annen idrett.

 

Vårsesongen

Vi startet opp med seriespill i januar igjen, med trening i kongstenhallen to ganger i uken og seriespill. Vi holdt på med håndballtreninger fram til mars. Da tok vi en pause i og med at de fleste guttene kombinerer håndball med fotball. De som ikke spiller fotball fikk tilbud om å trene med jentene. Vi hadde en hyggelig avslutning på klubbhuset med pizza, utdeling av pokaler og nye t-shirts «Gutta krutt».

Vi tok opp treningen igjen tre uker før Fr.stad cup – vårens deiligste eventyr. Dette er beskrivende for hvordan vi opplevde cupen. En fest fra start til slutt. Guttene spilte fin håndball med nye drakter sponset av Gressvik Marina service, været var fantastisk og konsert med Erik og Kriss ble en opplevelse guttene sent vil glemme. Guttene gjorde seg så bemerket der de sto hoppende under hele konserten at de endte opp på cupvideoen til Joker. Morsomt!! Vi gikk til ferie etter denne storslagne opplevelsen.

 

Høstsesongen

Vi startet opp i slutten av september med en trening i uka i kongstenhallen. Når fotballsesongen var på helle økte vi til to ganger i uka. Denne treningen forgikk i gymsalen på skolen, der hadde vi fokus på teknikk og lek med ball. Vi hadde også noen treninger i regi av bryteklubben Atlas på denne treningsdagen.

Tidlig i høst hadde vi treningsleir på matta med overnatting. En fin samling som vi avsluttet med et besøk på eventyrfabrikken.

Seriespillet har vært jevnt. Vi har vunnet, spilt uavgjort og tapt. Fokuset har vært at alle skal delta og oppleve mestring ut i fra det nivået de er på. Guttene får mulighet til å spille på forskjellige plasser, og målet i kampene er at alle skal føle at de har bidratt til laget. Resultatet står ikke i fokus, vi jobber etter arbeidsoppgaver som trenes inn og at alle er like viktige for laget. Dette har gitt resultater som imponerende treningsfremmøte, treningsglede, samhold og rekruttering av nye spiller.

Høstsesongen ble avsluttet med felles juleball for håndballavdelingen. Det var morsomt å se så mange festkledde fine barn som viste at de kunne mer enn å spille håndball. Det var en fin kveld med dans, lek og moro.

 

Økonomi/dugnad

Vi har hatt to arragementer i borgehallen, mobilinnsamling, kakesalg og julekortsalg. Vi gikk ut av 2012 med et positivt regnskap.

 

Ansvarlig for årsberetningen

Dato: 23.02.13

Navn: Monica Antonsen, Line Gudevold

STØTTESPILLERE TORSNES IL

XL Bygg Knatterudfjellet

Våre baner


Klikk for å se Borgehallen på Fredrikstad Kommune sine nettsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift