Fotballjentene "grisebanka" Øssia !!!

Det lå en til nok en slitekamp hvor vi stilte med syv jenter og ingen innbyttere. Men jentene ville det annerledes, det var full innsats fra start til slutt. Det ble rett og slett en målorgie - og for noen mål...

Torsnesjentene tok føringen fra start, Sandra satte første målet etter ca 17 minutter. Betina økte ledelsen til 2-0 da det bare var 2-3 minutter igjen til pause. I omgangens siste spilleminutt økte Sandra til 3-0 som også ble pauseresultatet.

Andre omgang startet som første sluttet, men nå hadde Karoline stilt inn siktet også. Karoline satte et frispark fra ca 25 meter nesten helt oppe i krysset og det sto 4-0. Bare noen minutter senere var hun på ferde igjen og scorer 5-0 målet fra midtbanen !!!  Like etter kom Sandra på raid og satte 6-0 og Hatrick. 4-5 minutter etter kommer Karoline frem og scorer sikkert på hodet...7-0 og Hatrick.
Dagens siste kom også fra Karoline, denne gang med venstre via en Øssiaspiller og 8-0 som ble sluttresultatet.

Kjempeinnsats av Line Vanessa og Silje i forsvar, og ikke minst Sofie og Betina på midten. Silje M debuterte i mål og er den første som har holdt 0'en :-) Lise var sykemeldt og var med på sidelinja.

Helt utrolig morsomt å se på dere jenter, jæv....bra innsats av dere alle !!!!

Da er det bare en kamp igjen, førstkommende onsdag mot Tune på Tunebanen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift